Lautasella-messut

  • keliakia
  • ihokeliakia
  • gluteeniton ruokavalio

Lautasella 2019 -messut järjestetään pe–la 5.–6.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Messut järjestetään omana tapahtumanaan suosittujen Kevätmessujen yhteydessä. Lautasella 2019 -messut järjestävät Messukeskus ja Keliakialiitto ja yhteistyökumppaneina toimivat Allergia-, iho- ja astmaliitto, Vegaaniliitto sekä Elävä raakaravinto ry.

Ensimmäiset Lautasella-messut olivat Messukeskuksessa huhtikuussa 2018.

 

Tervetuloa näytteilleasettajaksi ainutlaatuisille Lautasella 2019 -messuille!

Lautasella 2019 -messut järjestetään pe–la 5.–6.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Messut järjestetään omana tapahtumanaan suosittujen Kevätmessujen yhteydessä.

Lautasella 2019 -messutapahtuma kokoaa eri erityisruokavaliot saman katon alle Helsingin Messukeskukseen ensi keväänä toisen kerran. Messuilla on oma Gluteeniton elämä -alue, missä esitellään, myydään ja maistatetaan pelkästään gluteenittomia tuotteita. Luennot, tietoiskut ja näytöskeittiön esitykset antavat ideoita ja vinkkejä hyvään, turvalliseen ja maukkaaseen arkeen.

Varaa nyt osastopaikkasi – täällä sinun yrityksesi tulee olla mukana!

Osastomyynti on alkanut kesäkuussa 2018. Keliakialiitto vastaa edelleen messujen Gluteeniton elämä -alueen osastomyynnistä sekä näkyvyyksistä.

Tuoteryhminä messutapahtumassa ovat:

  • Gluteenittomat tuotteet ja palvelut
  • Vegaanituotteet
  • Allergiaruokavaliot
  • Raakaruoka

Miten osallistua?

  • voit varata tilan ja suunnitella mieleisesi osaston itse
  • voit valita pakettiosaston valmiista vaihtoehdoista
  • voit näkyä Keliakialiiton ja Messukeskuksen mainospaikoissa
  • voit olla mukana markkinoinnissa
  • voit toteuttaa ohjelmaa kanssamme

Ota yhteyttä:

Marjo Jokinen

 +358 50 556 9999
 marjo.jokinen(at)keliakialiitto.fi

Katso Lautasella 2018 -messujen tietoiskut ja luennot tallenteina täältä

Lautasella 2018 -messujen monipuoliset asiantuntijaluennot, tietoiskut ja näytöskeittiön esitykset antoivat ideoita ja vinkkejä hyvään, turvalliseen ja maukkaaseen arkeen.

Tallensimme osan esityksistä jäsentemme katsottavaksi. Valmiit videot löydät linkkeinä alla olevista listauksista.


 

Luennot:

Katri Kaukinen, professori, Tampereen yliopisto

Kalle Kurppa, dosentti, erikoislääkäri, Tampereen yliopisto

Hanna Partanen, TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti

Patrik Borg, ravitsemusasiantuntija

Patrik Borg

Hanna Partanen

Katri Kaukinen

Kalle Kurppa


 

Tietoiskut

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Eliisa Girsén, Keliakialiitto

Tuoteasiantuntija Marjo Jokinen, Keliakialiitto

Restonomi, ammatinopettaja Eija Lindberg, Keliakialiitto

  • Gluteenittoman ruokavalion ABC

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Sanna Arnala, Keliakialiitto

  • Vinkit gluteenittomaan matkailuun

Keliakialiiton haastattelussa Katre Trofimov ja Katja Honkainen

  • Ihan tavallinen tyttö, vähän erilainen ruoka kuin muilla - tukea Suunta-verkkopalvelusta

aluevastaava Eeva Laine, Keliakialiitto haastattelee Suunta-verkkopalvelun bloggajia