Lautasella-messut

  • keliakia
  • ihokeliakia
  • gluteeniton ruokavalio

Lautasella 2019 -messut järjestetään pe–la 5.–6.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Messut järjestetään omana tapahtumanaan suosittujen Kevätmessujen yhteydessä. Lautasella 2019 -messut järjestävät Messukeskus ja Keliakialiitto ja yhteistyökumppaneina toimivat Allergia-, iho- ja astmaliitto, Vegaaniliitto sekä Elävä raakaravinto ry.

Ensimmäiset Lautasella-messut olivat Messukeskuksessa huhtikuussa 2018.

 

Tervetuloa näytteilleasettajaksi ainutlaatuisille Lautasella 2019 -messuille!

Lautasella 2019 -messut järjestetään pe–la 5.–6.4.2019 Helsingin Messukeskuksessa. Messut järjestetään omana tapahtumanaan suosittujen Kevätmessujen yhteydessä.

Lautasella 2019 -messutapahtuma kokoaa eri erityisruokavaliot saman katon alle Helsingin Messukeskukseen ensi keväänä toisen kerran. Messuilla on oma Gluteeniton elämä -alue, missä esitellään, myydään ja maistatetaan pelkästään gluteenittomia tuotteita. Luennot, tietoiskut ja näytöskeittiön esitykset antavat ideoita ja vinkkejä hyvään, turvalliseen ja maukkaaseen arkeen.

Varaa nyt osastopaikkasi – täällä sinun yrityksesi tulee olla mukana!

Osastomyynti on alkanut kesäkuussa 2018. Keliakialiitto vastaa edelleen messujen Gluteeniton elämä -alueen osastomyynnistä sekä näkyvyyksistä.

Tuoteryhminä messutapahtumassa ovat:

  • Gluteenittomat tuotteet ja palvelut
  • Vegaanituotteet
  • Allergiaruokavaliot
  • Raakaruoka

Miten osallistua?

  • voit varata tilan ja suunnitella mieleisesi osaston itse
  • voit valita pakettiosaston valmiista vaihtoehdoista
  • voit näkyä Keliakialiiton ja Messukeskuksen mainospaikoissa
  • voit olla mukana markkinoinnissa
  • voit toteuttaa ohjelmaa kanssamme

Ota yhteyttä:

Marjo Jokinen

 +358 50 556 9999
 marjo.jokinen(at)keliakialiitto.fi

Katso Lautasella 2018 -messujen tietoiskut ja luennot tallenteina täältä

Lautasella 2018 -messujen monipuoliset asiantuntijaluennot, tietoiskut ja näytöskeittiön esitykset antoivat ideoita ja vinkkejä hyvään, turvalliseen ja maukkaaseen arkeen.

Tallensimme osan esityksistä jäsentemme katsottavaksi. Valmiit videot löydät linkkeinä alla olevasta luento-  ja tietoiskuohjelmasta.


 

Ohjelma: Luentosali

Perjantai 27.4.2018

11:00 Kun vatsa vaivaa - mikä on oireiden takana?

Katri Kaukinen, professori, Tampereen yliopisto

12:00 Keliakia ja liitännäissairaudet

Kalle Kurppa, dosentti, erikoislääkäri, Tampereen yliopisto

15:00 Painonhallinta ja monipuolinen gluteeniton ruokavalio

Patrik Borg, ravitsemusasiantuntija

 

Lauantai 28.4.2018

11:00 Keliakia ja liitännäissairaudet

Kalle Kurppa, dosentti, erikoislääkäri, Tampereen yliopisto

15:00 Kun vatsa vaivaa - mikä on oireiden takana?

Jari Koskenpato, sisätautien ja gastroenterologian erikoislääkäri, Lääkärikeskus Aava

16:00 Syönkö oikein ja riittävästi? Monipuolinen gluteeniton ruokavalio

Hanna Partanen, TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti

 


 

Ohjelma: Tietoiskulava

Perjantai 27.4.2018

10:30 Vuoden 2017 gluteeniton tuote ja Vuoden 2017 gluteeniton yritys/ palvelu

Toiminnanjohtaja Leila Kekkonen, Keliakialiitto

12:30 Näin tunnistat gluteenittoman tuotteen

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Eliisa Girsén, Keliakialiitto

13:00 10 vinkkiä gluteenittomaan leivontaan

Tuoteasiantuntija Marjo Jokinen, Keliakialiitto

15:00 Gluteenittomat asiakkaat ravintolassa

Restonomi, ammatinopettaja Eija Lindberg, Keliakialiitto

15:30 Gluteenittomia viljoja monipuolisesti

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Sanna Arnala, Keliakialiitto  

 

Lauantai 28.4.2018

10:30 Gluteenittoman ruokavalion ABC

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Sanna Arnala, Keliakialiitto

12:00 Näin tunnistat gluteenittoman tuotteen

TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Eliisa Girsén, Keliakialiitto

12:30 Gluteenittomat asiakkaat ravintolassa

restonomi, ammatinopettaja Eija Lindberg, Keliakialiitto

13:30 Vinkit gluteenittomaan matkailuun

Keliakialiiton haastattelussa Katre Trofimov ja Katja Honkainen

14:30 Gluteenittomuus lapsiperheen arjessa

Keliakialiiton haastattelu

15:00 Ihan tavallinen tyttö, vähän erilainen ruoka kuin muilla - tukea Suunta-verkkopalvelusta

aluevastaava Eeva Laine, Keliakialiitto haastattelee Suunta-verkkopalvelun bloggajia