Gluteeniton kattilalasagne
					Valmistusaineet
| Määrä | Ainesosa | 
|---|---|
| 1 | sipuli | 
| 2 | valkosipulinkynttä | 
| 1 rkl | öljyä | 
| 400 g | jauhelihaa | 
| 1 tl | suolaa | 
| 0,5 tl | mustapippurirouhetta | 
| 2 tl | pizzamaustetta | 
| 1 tlk (400 g) | tomaattimurskaa | 
| 3 dl | vettä | 
| 8 | gluteenitonta lasagnelevyä | 
| 200 g | mustamatonta tuorejuustoa | 
| 2 dl | juustoraastetta | 
Hienonna sipulit. Kuumenna öljy laakeassa kattilassa tai korkeareunaisessa paistinpannussa. Kuullota sipulit pehmeiksi. Lisää jauheliha ja mausteet. Paista kypsäksi. Lisää tomaattimurska ja vesi. Puolita lasagnelevyt ja lisää levyt niin, että ne peittyvät tomaattikastikkeella. Laita kansi päälle ja hauduta miedolla lämmöllä 15 minuuttia niin, että lasagnelevyt kypsyvät.
Lusikoi pinnalle maustamaton tuorejuusto. Lisää lopuksi päälle juustoraaste. Laita kansi päälle ja hauduta 5 minuuttia.
Vinkki! Paista jauheliha etukäteen valmiiksi jääkaappiin tai pakastimeen.
Resepti: Marjo Jokinen, Keliakialiitto

Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
- 
						
Pääruoat Gluteeniton kesäkurpitsalasagne
 - 
						
Jälkiruoat Gluteeniton puolukka-vispipuuro
 - 
						
Pääruoat Gluteenittomat rapeat maissituubit
 - 
						
Pääruoat Gluteeniton retkiruokaresepti: Lehtipihviburgerit
 - 
						
Leivät Gluteeniton retkiruokaresepti: Lohileivät nuotiolla