Gluteeniton Nizzan salaatti uunissa

Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
4 annosta | |
800 g | perunaa |
2 | punasipulia |
3 rkl | oliiviöljyä |
1 rkl | valkoviinietikkaa |
½ tl | suolaa |
ripaus | mustapippuria |
2 prk | tonnikalaa |
200 g | papuja |
200 g | kirsikkatomaatteja |
1 dl | oliiveja |
4 | kananmunaa |
1 ruukku | basilikaa |
Pese ja lohko perunat. Kuori ja lohko sipulit. Siirrä perunat ja sipulit leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita joukkoon öljy, viinietikka, suola ja pippuri. Kypsennä aineksia 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia.
Ota pelti uunista ja asettele pellille valutettu tonnikala, pavut, tomaatit ja oliivit. Tee pellille aineksiin neljä koloa ja riko niihin varovasti munat. Kypsennä ruokaa vielä uunissa 10 minuuttia, kunnes munat ovat kypsyneet. Koristele kypsä lohkoperunapelti basilikan lehdillä.
Vinkki! Pitkät vihreät pavut sopivat reseptiin parhaiten.
Resepti ja kuva: Lidl Suomi Nizzan salaatti uunissa
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pääruoat Gluteeniton kana-kookoskeitto
-
Pääruoat Grillattu kaali
-
Muut leivät Gluteenittomat hapanjuurileipäset
-
Puurot Gluteeniton rouheinen tattarituorepuuro
-
Pääruoat Gluteeniton poke bowl