Gluteeniton Nizzan salaatti uunissa

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
4 annosta
800 g perunaa
2 punasipulia
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
½ tl suolaa
ripaus mustapippuria
2 prk tonnikalaa
200 g papuja
200 g kirsikkatomaatteja
1 dl oliiveja
4 kananmunaa
1 ruukku basilikaa

Pese ja lohko perunat. Kuori ja lohko sipulit. Siirrä perunat ja sipulit leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita joukkoon öljy, viinietikka, suola ja pippuri. Kypsennä aineksia 225-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Ota pelti uunista ja asettele pellille valutettu tonnikala, pavut, tomaatit ja oliivit. Tee pellille aineksiin neljä koloa ja riko niihin varovasti munat. Kypsennä ruokaa vielä uunissa 10 minuuttia, kunnes munat ovat kypsyneet. Koristele kypsä lohkoperunapelti basilikan lehdillä.
Vinkki! Pitkät vihreät pavut sopivat reseptiin parhaiten.

Resepti ja kuva: Lidl Suomi Nizzan salaatti uunissa

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.