Gluteeniton Unelman pehmeä kirsikkatorttu
					Valmistusaineet
| Määrä | Ainesosa | 
|---|---|
| Pohja: | |
| 3 | kananmunaa | 
| 1 dl | sokeria | 
| 1 dl | perunajauhoa | 
| 3 rkl | kaakaojauhetta | 
| 1 tl | leivinjauhetta | 
| Täyte: | |
| 150 g | tummaa suklaata | 
| 2 dl | kuohukermaa | 
| 250 g | mascarpone-juustoa | 
| ½ dl | tomusokeria | 
| 1 tl | vaniljasokeria | 
| 3 dl | kirsikka- tai aprikoosimarmeladia | 
| Koristeeksi: | |
| 300 g | kirsikoita tai muita marjoja tai hedelmiä | 
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään, ripottele ne siivilän läpi muna-sokerivaahtoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista pohjaa 225-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Kumoa kypsä levy puhtaan leivinpaperin päälle ja irrota paistopaperi.
Sulata paloiteltu suklaa vesihauteessa. Anna jäähtyä.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita juustoon sokerit, suklaasula ja lopuksi kermavaahto. Levitä jäähtyneelle pohjalle ohut kerros hilloa ja sen päälle noin puolet suklaatäytteestä. Kääri torttu rullaksi, kietaise leivinpaperiin saumapuoli alaspäin ja nosta viileään maustumaan. Kuorruta torttu lopulla suklaavaahdolla ja somista kirsikoilla tai haluamillasi marjoilla.
Resepti ja kuva: Lidl Suomi Unelman pehmeä kirsikkatorttu

Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
- 
						
Kakut Gluteeniton kurpitsakääretorttu
 - 
						
Kakut Gluteeniton Charlotte Russe
 - 
						
Arkiruokaa Gluteenittomat broileripihvit
 - 
						
Gluteeniton Nizzan salaatti uunissa
 - 
						
Pääruoat Gluteeniton kana-kookoskeitto