Gluteeniton Unelman pehmeä kirsikkatorttu

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
Pohja:
3 kananmunaa
1 dl sokeria
1 dl perunajauhoa
3 rkl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
150 g tummaa suklaata
2 dl kuohukermaa
250 g mascarpone-juustoa
½ dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
3 dl kirsikka- tai aprikoosimarmeladia
Koristeeksi:
300 g kirsikoita tai muita marjoja tai hedelmiä

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita kuivat aineet keskenään, ripottele ne siivilän läpi muna-sokerivaahtoon ja sekoita varovasti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista pohjaa 225-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Kumoa kypsä levy puhtaan leivinpaperin päälle ja irrota paistopaperi.

Sulata paloiteltu suklaa vesihauteessa. Anna jäähtyä.

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita juustoon sokerit, suklaasula ja lopuksi kermavaahto. Levitä jäähtyneelle pohjalle ohut kerros hilloa ja sen päälle noin puolet suklaatäytteestä. Kääri torttu rullaksi, kietaise leivinpaperiin saumapuoli alaspäin ja nosta viileään maustumaan. Kuorruta torttu lopulla suklaavaahdolla ja somista kirsikoilla tai haluamillasi marjoilla.

Resepti ja kuva: Lidl Suomi Unelman pehmeä kirsikkatorttu

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.