Gluteenittomat kauraisat silakkapihvit
					Valmistusaineet
| Määrä | Ainesosa | 
|---|---|
| n. 16 kpl | |
| 400–500 g | silakkafileitä | 
| ½ tl | suolaa | 
| 1 | sipuli | 
| 3–4 rkl | hienonnettua tilliä | 
| 1 dl | Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä | 
| ½ tl | suolaa | 
| musta- tai valkopippuria | |
| Paistamiseen | voita tai margariinia | 
Levitä silakkafileet työlaudalle tai leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin. Ripottele pinnalle suolaa. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna tilli. Sekoita sipulisilppu ja tillisilppu keskenään. Jaa seos puolelle kalafileistä ja nosta toinen filee päälle. Kaada kauraleseet lautaselle ja sekoita joukkoon suolaa ja musta- tai valkopippuria. Kääntele silakkapihvit seoksessa molemmin puolin. Paista kuumalla pannulla voissa, pari minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa perunasoseen kanssa.
Kaupallinen yhteistyö: Helsingin Mylly

Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
- 
						
Arkiruokaa Gluteeniton mantelikala
 - 
						
Pääruoat Gluteeniton kana-kookoskeitto
 - 
						
Pääruoat Gluteeniton kesäkurpitsalasagne
 - 
						
Jälkiruoat Gluteenittomat omena-kauranyytit
 - 
						
Pääruoat Grillattu kaali