Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla
					Valmistusaineet
| Määrä | Ainesosa | 
|---|---|
| 200 g | leivontamargariinia | 
| 3 dl | sokeria | 
| 4 | kananmunaa | 
| 1 tl | ksantaania | 
| ½ tl | suolaa | 
| 5 dl | teff-jauhoja | 
| 1 tl | leivinjauhetta | 
| 1 ½ dl | vettä | 
| Kuorrutus: | |
| 50 g | leivontamargariinia | 
| ½ dl | kuumaa kahvia | 
| 3 dl | tomusokeria | 
| 2 rkl | kaakaojauhetta | 
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää kananmunat sekä ksantaani ja vatkaa seos kuohkeaksi. Lisää kuivat aineet sekä vesi ja sekoita.
Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja tasoita. Paista 175-asteissa uunissa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä.
Valmista kuorrutus: Sekoita margariini, kahvi, tomusokeri ja kaakaojauhe tasaiseksi seokseksi. Levitä kuorrutus jäähtyneiden mokkapalojen päälle. Leikkaa sopivan kokoisiksi annospaloiksi.
Resepti: Virtasalmen Viljatuote Oy
Kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto.

Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
- 
						
Jälkiruoat Gluteenittomat tuulihatut
 - 
						
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat (vegaaniset)
 - 
						
Kakut Gluteeniton unelmatorttu
 - 
						
Kakut Gluteeniton mokkapalakääretorttu
 - 
						
Muut leivät Gluteenittomat hapanjuurileipäset