Gluteeniton pappilan hätävara

Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
100 g | gluteenittomia joulupipareita |
250 g | mascarponea |
250 g | maitorahkaa |
½ dl | sokeria |
1 tl | vanilliinisokeria |
4 dl | marjoja |
½–1 dl | sokeria |
4 annosta
Murustele keksit tai hienonna ne tehosekoittimessa. Vaahdota mascarpone. Lisää joukkoon rahka, sokeri ja vanilliinisokeri. Lusikoi annosmaljoihin vuorotellen keksimuruja ja sitten rahkaseosta. Mausta marjat sokerilla ja sekoita ne lopun rahkan joukkoon. Lusikoi marjarahka maljoihin. Koristele pipareilla ja marjoilla.
Resepti: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Kuva: Studio Sami Helenius Oy
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteenittomat tuulihatut
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton punajuuri-vuohenjuustopiirakka
-
Muut leivät Gluteenittomat perunarieskat
-
Leivät Gluteeniton pataleipä