Gluteeniton siemennäkkäri

Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
1 uunipellillinen | |
2 dl | gluteenitonta kaurajauhoa tai maissijauhoa |
1 dl | auringonkukansiemeniä |
3/4 dl | kuorittuja seesaminsiemeniä |
3/4 dl | pellavansiemeniä |
1 rkl | kuivattua tilliä |
1/2 tl | suolaa |
2 dl | kiehuvaa vettä |
1/2 dl | oliiviöljyä |
Sekoita kuivat aineet yhteen kulhossa. Lisää vesi ja oliiviöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.
Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Helpoiten tämä käy, kun levität taikinan kelmun tai muovipussin avulla. Voit myös levittää kelmun taikinan pinnalle ja kaulia sen, jotta saat näkkäristä varmasti tasaista.
Paista 175-asteisen uunin keskitasolla 35-40 minuuttia.
Anna jäähtyä ja murra levystä paloja tarjoilua varten.
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Muut leivät Gluteenittomat mustikkanäkkärit
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla
-
Muffinit ja kuppikakut Gluteeniton mokkapalakääretorttu
-
Sämpylät Gluteenittomat maalaissämpylät yön yli
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton nachopiirakka