Gluteeniton tomaattinen kalakeitto
Valmistusaineet
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | vettä |
| 1 | gluteeniton liemikuutio |
| 1 | laakerinlehti |
| 4-5 | perunaa |
| 1 pss (250 g) | pakastekasvissuikaleita |
| 3 rkl | tomaattipyreetä |
| 400 g | kalaa fileenä, esimerkiksi lohta |
| 1 | maustekurkku |
| 0,5 tl | suolaa |
| ripaus | valkopippuria |
Kuori ja kuutioi perunat. Lisää kattilaan vesi, kalaliemikuutio, laakerinlehti ja perunat. Anna kypsyä 10 minuuttia.
Leikkaa kala pieniksi paloiksi ja kuutioi maustekurkku. Lisää loput ainekset kattilaan.
Anna keiton kypsyä hiljalleen, kunnes kalat ovat kypsiä.
Gluteenittomasti - Mitä syödään tänään? -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!

Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pääruoat Gluteeniton poke bowl
-
Arkiruokaa Gluteenittomat broileripihvit
-
Kakut Gluteeniton Unelman pehmeä kirsikkatorttu
-
Kakut Gluteeniton kurpitsakääretorttu
-
Gluteeniton Nizzan salaatti uunissa