Gluteeniton chorizo-vuohenjuustopiirakka
Valmistusaineet
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 uunipellillinen | |
| Pohja: | Noin 500 g valmista gluteenitonta lehtitaikinaa (pakaste) |
| Täyte: | |
| 4 rkl | punaista pestokastiketta |
| 250 g | kirsikkatomaatteja |
| 200 g | vuohenjuustoa |
| 100 g | chorizomakkaraa |
| 1 dl | saksanpähkinöitä |
| Pinnalle: | |
| 2 rkl | balsamicokastiketta |
| rucolaa |
Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kaulitse taikina leivinpaperin päälle uunipellin kokoiseksi yhtenäiseksi levyksi. Leikkaa tomaatit puoliksi, viipaloi vuohenjuusto ja makkara. Levitä taikinalevylle pestokastike, tomaatit, juusto ja makkara.
Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Rouhi saksanpähkinät ja ripottele ne piirakan pinnalle paistamisen loppuvaiheessa. Koristele piirakka balsamicokastikkeella ja rucolan lehdillä.
Resepti: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Kuva: Studio Sami Helenius Oy
Gluteenittomasti - Tarjolla pientä suolaista -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!

Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton vuohenjuustokakku
-
Kakut Gluteeniton kookos-kuningatarpiirakka
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton omenapiirakka
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton halloum-mansikkasalaattipiirakka
-
Kakut Gluteeniton unelmatorttu