Gluteeniton kookos-kuningatarpiirakka

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
2 ½ dl piimää
1 kananmuna
1 dl sulatettua margariinia
2 dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
1 ½ tl leivinjauhetta
3 dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
Marjaseos:
3 dl pakastemustikoita ja -vadelmia
1 rkl perunajauhoa
½ dl sokeria
1 dl kookoshiutaleita

Sekoita keskenään kulhossa piimä, kananmuna ja sulatettu margariini. Yhdistä sokerit, leivinjauhe ja jauhoseos ja lisää ne piimäseokseen.

Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada se voideltuun piirakkavuokaan (halkaisija 26 cm). Yhdistä marjaseoksen ainekset keskenään.

Ripottele puolet marjaseoksesta taikinan pinnalle ja paista piirakkaa 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Ripottele loput marjaseoksesta ja paista piirakkaa vielä 15–20 minuuttia. 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.