Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.

Gluteeniton jäädytetty Daim-kakku

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
Pohja:
2 kananmunaa
2 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
150 g mantelijauhetta
Täyte:
4 dl kuohukermaa
3 keltuaista
1 dl sokeria
2 kpl Daim-suklaalevyä (tuplakoko à 56 g)
Pinnalle:
50 g mantelirouhetta

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita leivinjauhe mantelijauheeseen ja lisää mantelijauhe muna-sokerivaahtoon.
Kaada taikina voideltuun, mantelijauheella jauhotettuun irtopohjaiseen vuokaan. Paista 175-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.
Huom! Kypsänä tortun keskusta painuu reunoja alemmaksi, jolloin keskelle jää pesä täytettä varten.

Vaahdota kerma. Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kermavaahto ja keltuaisvaahto.
Hienonna Daim-suklaalevyt pieniksi muruiksi ja sekoita täytteeseen.

Laita torttupohja irtopohjavuokaan takaisin. Kaada täyte pohjan päälle. Laita torttu muutamaksi tunniksi pakastimeen. Ota torttu pakastimesta noin 20 minuuttia ennen tarjoamista.

Hapanleivästä Sacherkakkuun -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!

Löysitkö etsimäsi?