Gluteeniton kaurajyvä-jauhelihalaatikko

Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
1 | sipuli |
2 rkl | ruokaöljyä |
400 g | jauhelihaa |
7 dl | vettä |
200 g | sulatejuustoa |
1 tl | suolaa |
5 dl | Myllärin Kaura Ateriajyviä (gluteeniton) |
2 dl | juustoraastetta |
Kaupallinen yhteistyö Helsingin Mylly
Kuullota sipuli öljyssä pannulla, lisää joukkoon jauheliha ja kypsennä. Kun jauheliha on kypsää, lisää sekaan juusto ja vesi.
Mittaa jyvät sellaisenaan voideltuun uunivuokaan ja kaada kuuma liha-juustokastike jyvien päälle. Sekoita ja ripottele päälle juustoraaste. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuutin ajan.
Jos haluat jyviin pehmeämmän rakenteen, kypsennä ne ensin pakkauksen ohjeen mukaan keittämällä ja lisää kypsennetyt jyvät vuokaan.
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton punajuuri-vuohenjuustopiirakka
-
Muut leivät Gluteenittomat perunarieskat
-
Leivät Gluteeniton pataleipä
-
Kakut Gluteeniton pappilan maustekakku
-
Jälkiruoat Gluteeniton pappilan hätävara