Gluteenittomat lantturieskat lanttulaatikosta
					Valmistusaineet
| Määrä | Ainesosa | 
|---|---|
| 200 g | gluteenitonta lanttulaatikkoa | 
| 1 ½-2 dl | vaaleaa riisijauhoa | 
| 1 dl | gluteenittomia kaurahiutaleita | 
| ½ tl | suolaa | 
| ½ tl | leivinjauhetta | 
| 1 | kananmuna | 
| 1 dl | maitoa | 
Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Jaa taikina keoiksi leivinpaperin päälle uunipellille. Taputtele jauhotetuin käsin ohuehkoiksi rieskoiksi. Pistele rieskat haarukalla. Paista 250 -asteisessa uunissa 15 minuuttia.
Ohjeesta tulee 8–9 rieskaa.
Vinkki! Jos valmistat rieskat gluteenittomasta porkkanalaatikosta niin lisää riisijauhoja hieman vähemmän.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto

Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
- 
						
Pääruoat Gluteeniton sosekeitto porkkanalaatikosta
 - 
						
Kausileivonnaiset Gluteenittomat torttukupit
 - 
						
Muffinit ja kuppikakut Gluteenittomat mokkapalat jouluisella twistillä
 - 
						
Kausileivonnaiset Gluteenittomat joulutortut (rahkataikina)
 - 
						
Kausileivonnaiset Gluteenittomat joulutortut (perunataikina)