Gluteenittomat mansikka-mozzarellasiemennäkkärit

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
Siemenrapeat gluteenittomia siemennäkkäreitä
Mozzarellaa
Mansikoita
Basilikaa
Balsamico-siirappia ja/tai hunajaa

Viipaloi mozzarella ja revi basilikasta lehdet. Levitä mozzarella näkkäreille ja lisää basilikaa sekä (paistettuja) mansikoita. Kruunaa lorauksella balsamico-siirappia tai hunajaa. 

Voit paistaa mansikoita uunissa halutessasi. Silloin mansikoista tulee entistä makeampia. Tee se näin: viipaloi mansikat ja levitä niille hiukan hunajaa. Paista uunissa 200 astetta noin 5–10min. 

 

Kaupallinen yhteistyö: Leipomo Rosten

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.