Gluteeniton omena-riisipuuro
Valmistusaineet
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 l | vettä |
| 1 ½ dl | puuroriisiä |
| 3 | happamahkoa omenaa |
| ½ dl | sokeria |
| ripaus | suolaa |
| maun mukaan | kanelia |
Kuori ja leikkaa omenat kuutioiksi. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää ripaus suolaa, riisisuurimot ja omenakuutiot. Hauduta miedolla lämmöllä 30-40 minuuttia.
Mausta puuro lopuksi sokerilla ja kanelilla. Tarjoa puuro maidon kera.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto

Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteeniton puolukka-vispipuuro
-
Leivät Gluteenittomat pupusämpylät
-
Kakut Gluteeniton suklaa-mansikkakakku (vegaaninen)
-
Jälkiruoat Gluteeniton suklaakakku (vegaaninen)
-
Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton kasvishernekeitto kikherneillä