Gluteeniton pappilan maustekakku
Valmistusaineet
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 | kananmunaa |
| 3 dl | sokeria |
| 1 ½ dl | kermaa |
| 1 ½ dl | voisulaa |
| 1 tl | kanelia |
| ½ tl | kardemummaa |
| 1 tl | soodaa |
| 4 dl | gluteenitonta hienoa jauhoseosta |
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään sekä varaa kerma ja voisula valmiiksi. Lisää vaahtoon vuorotellen kuivat aineet, voisula ja kerma. Nostele taikina voideltuun ja jauhotettuun 2 litran rengaskakkuvuokaan.
Paista 175-asteisessa uunissa 50 minuuttia–1 tunti.
Hapanleivästä sacherkakkuun -kirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!

Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Kakut Gluteeniton unelmatorttu
-
Kakut Gluteeniton mokkapalakääretorttu
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton punajuuri-vuohenjuustopiirakka
-
Muut leivät Gluteenittomat perunarieskat
-
Jälkiruoat Gluteenittomat puolukka-valkosuklaamuffinit