Gluteenittomat suklaiset mukikakut mikrossa
					Valmistusaineet
| Määrä | Ainesosa | 
|---|---|
| 2 rkl | margariinia | 
| ½ | kananmunaa | 
| 1 ½ rkl | maitoa | 
| 3 rkl | riisijauhoa | 
| 4 rkl | sokeria | 
| 2 rkl | kaakaojauhetta | 
| 1/4 tl | leivinjauhetta | 
Sulata margariini kulhossa. Sekoita joukkoon kananmuna ja maito. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita ne muiden aineiden joukkoon. Kaada taikina kahteen mukiin (tilavuus noin 2 dl).
Kypsennä mukikakkuja mikrossa täydellä teholla noin kaksi minuuttia.
Huom! Kypsennysaika on mikrokohtainen. Kokeile sopiva aika ensimmäisellä kerralla.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto

Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
- 
						
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton punajuuri-vuohenjuustopiirakka
 - 
						
Leivät Gluteenittomat pupusämpylät
 - 
						
Kakut Gluteeniton runeberginkääretorttu
 - 
						
Kakut Gluteeniton Runeberginkakku
 - 
						
Jälkiruoat Gluteeniton sitruuna-marenkitorttu