Gluteenittomat torttukupit
					Valmistusaineet
| Määrä | Ainesosa | 
|---|---|
| torttutaikinaa, rahkavoitaikinaa tai perunataikinaa | |
| Täyte: | |
| paistonkestävää omena-kanelimarmeladia | |
| mantelirouhetta | 
Kaulitse taikina hyvin jauhotetulla alustalla neliön muotoiseksi levyksi. Leikkaa levystä neliötä, jotka ovat hieman isompia kuin muffinivuoan kolot (noin 8 cm x 8 cm).
Voitele neliöt kananmunalla. Nosta neliöt muffinivuoan koloihin. Paina neliön keskelle kolo. Täytä kolot marmeladilla ja ripottele rouhetta päälle.
Paista 225-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.

Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
- 
						
Kakut Gluteeniton unelmatorttu
 - 
						
Kakut Gluteeniton mokkapalakääretorttu
 - 
						
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton punajuuri-vuohenjuustopiirakka
 - 
						
Muut leivät Gluteenittomat perunarieskat
 - 
						
Kakut Gluteeniton pappilan maustekakku