Myllärin gluteeniton vispipuuro

Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
1 l | vettä |
4 dl | puolukoita |
½ dl | sokeria |
½ tl | suolaa |
3 dl | Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä |
Kaupallinen yhteistyö Helsingin Mylly
Mittaa vesi, puolukat, sokeri ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kauraleseet. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuutin ajan ja sekoita välillä. Jäähdytä puuroa ja vispaa kuohkeaksi.
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton kylmäsavulohitahna siemennäkkärille
-
Jälkiruoat Gluteenittomat köyhät ritarit
-
Muut leivät Gluteenittomat mustikkanäkkärit
-
Jälkiruoat Gluteenittomat mokkapalat teff-jauhoilla
-
Muffinit ja kuppikakut Gluteeniton mokkapalakääretorttu