Gluteeniton kylmäsavulohitahna siemennäkkärille

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
3 dl turkkilaista jogurttia
1/2 pieni punasipuli hienonnettuna
50 g kylmäsavulohta
tilkka sitruunamehua
suolaa
pippuria
tilliä

Kaupallinen yhteistyö Leipomo Rosten

Kylmäsavulohitahna sopii hyvin siemennäkkileivän päälle alkupalaksi tai esimerkiksi välipalaksi. Tahna on helppo ja nopea valmistaa. Tarjoile tahna Leipomo Rostenin gluteenittomien makuvaihtoehtojen (Chia & Kvinoa Siemennäkkileipä, Kaura & Auringonkukka Siemennäkkileipä) kanssa.

Lisää turkkilainen jogurtti kulhoon. Hienonna punasipuli ja pilko kylmäsavulohi ja sekoita ne jogurtin joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele ripottelemalla tilliä pintaan.

Löysitkö etsimäsi?

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.