Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.

Gluteeniton broileri-parsakaali-fetapiirakka

Valmistusaineet

Pohja:
2 dl
tummaa gluteenitonta jauhoseosta
1 dl
kaurahiutaleita
1 tl
suolaa
100 g
margariinia
0,5 dl
vettä
Täyte:
400 g
hunajamarinoituja broilerinsuikaleita
1 pss (200 g)
pakastettua parsakaalia
1 dl
mustia, kivettömiä oliiveja
100 g
fetajuustoa kuutioituna
2
munaa
2 dl
ruokakermaa
0,5 tl
mustapippurirouhetta

Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon pehmeä margariini. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina voidellun piirakkavuoan (halkaisijaltaan 27 cm ) pohjalle ja reunoille.
Valmista täyte: ruskista broilerinsuikaleet paistinpannussa ja jäähdytä. Levitä broilerinsuikaleet piirakkapohjan päälle. Asettele parsakaalit, oliivit ja fetakuutiot broilerisuikaleiden joukkoon. Vatkaa munat, kerma ja mustapippurirouhe keskenään sekaisin ja kaada täyteaineksien päälle.
Paista 200-asteisessa uunissa noin 30–40 minuuttia.

Kuva: Antti Hallakorpi 
Hapanleivästä sacherkakkuun -keittokirja
Tilaa kirja verkkokaupastamme!