Gluteeniton intialainen broilercurry

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
2 rkl öljyä
2 sipulia
3 valkosipulinkynttä
½–1 tl chilijauhetta
1 tl kurkumaa
1 tl jauhettua korianteria
1 tl jauhettua juustokuminaa
½ tl suola
noin 800 g gluteenittomia marinoituja broilerinfileitä
1 ½ dl maustamatonta jogurttia
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
2 tl garam masalaa

Leikkaa broilerinfileet isohkoiksi paloiksi. Hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja lisää broileripalat. Paista hetki välillä sekoittaen. Lisää sipulit ja paista hetki. Kaada lihat ja sipulit voideltuun uunivuokaan. Lisää joukkoon valkosipulinkynnet, mausteet, jogurtti ja tomaattimurska. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 45 minuuttia. Sekoita joukkoon lopuksi garam masala ja jätä curry kypsymään uunin vielä 10 minuutiksi. 

Gluteenittomasti - Mitä syödään tänään -kirja 
Tilaa kirja verkkokaupastamme!

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.