Gluteenittomat paahdetut ruusukaalit
 
					Valmistusaineet
| Määrä | Ainesosa | 
|---|---|
| 800 g | ruusukaaleja | 
| 2 | valkosipulinkynttä | 
| 3 rkl | öljyä | 
| 2 rkl | juoksevaa hunajaa | 
| 1 ½ tl | suolaa | 
| ½ tl | chilijauhetta | 
| ripaus | mustapippurirouhetta | 
Huuhtele ruusukaalit. Poista ruusukaaleista kannat ja tarvittaessa päällimmäiset lehdet. Leikkaa suurimmat kahtia. Hienonna valkosipulinkynnet.
Lisää kaalien sekaan kulhossa muut ainekset. Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle pellille.
Paahda 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto

Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
- 
						Jälkiruoat Gluteeniton puolukka-vispipuuro
- 
						Kakut Gluteeniton suklaa-mansikkakakku (vegaaninen)
- 
						Puurot Gluteeniton omena-riisipuuro
- 
						Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton kasvishernekeitto kikherneillä
- 
						Pääruoat Gluteeniton kasvis-nuudeliwokki