Gluteenittomat paahdetut ruusukaalit
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
800 g | ruusukaaleja |
2 | valkosipulinkynttä |
3 rkl | öljyä |
2 rkl | juoksevaa hunajaa |
1 ½ tl | suolaa |
½ tl | chilijauhetta |
ripaus | mustapippurirouhetta |
Huuhtele ruusukaalit. Poista ruusukaaleista kannat ja tarvittaessa päällimmäiset lehdet. Leikkaa suurimmat kahtia. Hienonna valkosipulinkynnet.
Lisää kaalien sekaan kulhossa muut ainekset. Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle pellille.
Paahda 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pääruoat Gluteeniton bataatti-kookoscurry
-
Kakut Gluteeniton Charlotte Russe
-
Kausileivonnaiset Gluteeniton joulumysli
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Helppo ja gluteeniton omenapiirakka
-
Pääruoat Gluteeniton intialainen linssikeitto