Lautasella-koulutus 2019

Huhtikuussa tarjoamme huikean tilaisuuden osallistua tiivistettyyn kahden tunnin Gluteenittomuus ammattikeittiöissä -koulutukseen ja samalla sinulla on mahdollisuus vierailla erityisruokavaliohin keskittyvässä Lautasella-messutapahtumassa. Messuilla esittäytyvät omilla alueillaan gluteeniton ruoka, muut erityisruokavaliot, kasvis- ja vegaaniruoka sekä elävä- ja raakaravinto. Sisäänpääsy messuille kuuluu koulutuksen hintaan.

Koulutuksessa perehdytään gluteenittomuuteen ammattikeittiöiden näkökulmasta. Koulutus keskittyy käytännönläheisesti siihen, mitä tulee huomioida gluteenittomassa ruoanvalmistuksessa ja tarjoilussa. Koulutus järjestetään Messukeskuksessa perjantaina 5.4.2019 klo 14-16.30.

 

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 85 €. Koulutukseen mahtuu 100 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu koulutukseen

Tulosta Lautasella 2019 - Gluteenittomuus ammattikeittiöissä koulutuksen ohjelma ja tiedot tästä

 

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kahta viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme
50 % osallistumismaksusta. Peruutukset sähköpostilla koulutus@keliakialiitto.fi. Ilmoittamatta jätetty peruutus laskutetaan täysimääräisenä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kysy lisää koulutus@keliakialiitto.fi

 

 

 

Alustava ohjelma

Lautasella 2019 - Gluteenittomuus ammattikeittiöissä 5.4.

14–14.30 Kahvitarjoilu ja tuotemaistiaisia
14.30   Tervetuloa! 
14.45   Gluteenittomuus lisääntyy – kenelle ja miksi? 
15.05   Gluteenittomien tuotteiden kasvava maailma 
15.35   Yrityspuheenvuoro: Oy Rollfoods Ab
15.45   Gluteenittomasti asiakkaalle asti 
16.30    Koulutus päättyy, mahdollisuus tutustua Lautasella-messuihin (avoinna klo 10–18) 


Tule päivittämään tietosi gluteenittoman ruokavalion turvallisesta toteuttamisesta!

 

Gluteenittomuus ammattikeittiöissä -koulutukset

Gluteenittomuus ammattikeittiöissä -koulutuspäiviä järjestetään ympäri Suomen.

Koulutuspäivät 2019

Oulu ke 13.2. 

Jyväskylä ke 13.3. 

Helsinki pe 5.4. Koulutus Lautasella-messujen yhteydessä Messukeskuksessa, lisätietoja yläpuolella kohdassa "Lautasella-koulutus". Ilmoittaudu koulutukseen

Pori ke 18.9. Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin

Kotka ke 23.10. Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin

Seinäjoki ke 6.11. Ilmoittautuminen aukeaa myöhemmin

Koulutuksessa perehdytään gluteenittomuuteen ammattikeittiöiden näkökulmasta. Aiheina ovat mm. gluteenittoman ruoanvalmistuksen ja tarjoilun tarkkuus, gluteenittomat tuotteet ja haasteet gluteenittomassa ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa. Koulutuksen hinta on 115 euroa.

Tulosta koulutusilmoitus tästä.

 

Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa viikkoa ennen tilaisuutta maksuttomasti. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme
50 % osallistumismaksusta. Peruutukset sähköpostilla koulutus@keliakialiitto.fi. Ilmoittamatta jätetty peruutus laskutetaan täysimääräisenä.

Pidätämme oikeuden muutoksiin sekä koulutuksen peruuttamiseen viikkoa ennen ajankohtaa, mikäli osallistujia ei tule riittävästi.

Kysy lisää koulutus@keliakialiitto.fi

 

Alustava ohjelma

12.00            Tervetuloa!

12.15            Gluteenittomuus lisääntyy – kenelle ja miksi?

13.00            Gluteenittomasti asiakkaalle asti

14.00            Kahvi ja tutustuminen tuotenäyttelyyn

14.30            Gluteenittomien tuotteiden kasvava maailma

15.00            Vinkkejä gluteenittomaan ruoanvalmistukseen ja leivontaan

15.45            Gluteenittoman palvelun merkki tuo esille yrityksen gluteenittoman osaamisen

16.00            Koulutuspäivä päättyy


Tule päivittämään tietosi gluteenittoman ruokavalion turvallisesta toteuttamisesta!

 

Räätälöidyt koulutukset

Kiinnostaisiko yritystäsi koulutus gluteenittomuuteen liittyen? Keliakialiiton ammattilaiset auttavat! 

Räätälöidään juuri teidän tarpeisiin sopiva koulutuskokonaisuus.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous koulutuksesta koulutus@keliakialiitto.fi.