Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.

Webinaarit

Keliakialiitto järjestää jäsenilleen ja muutaman kerran vuodessa myös muulle yleisölle avoimia webinaareja. Webinaari on verkkoluento, jota voi seurata älypuhelimesta, tabletista, läppäristä tai pöytäkoneesta toimivalla verkkoyhteydellä.

Webinaari kestää 45–60 minuuttia. Asiantuntijan luentoon on varattu 30–40 minuuttia, minkä jälkeen asiantuntija vastaa osallistujien kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää webinaarin aikana chatin eli keskustelualueen kautta. Webinaarit ovat maksuttomia ja ne järjestetään opintokeskus Siviksen tuella.

Verkkokeskusteluilloissamme voit kuulla muiden gluteenitonta ruokavaliota noudattavien kokemuksia ja jakaa halutessasi myös omia kokemuksiasi illan aiheesta.

Kaikille avoimet verkkoluennot

Keskiviikkona 6.9.2023 klo 18 järjestetään kaikille avoin ”Syksyn satoa gluteenittomasti” -webinaari. Verkkoluento on osa keliakiaviikkoa. Kaikki gluteenittomuudesta kiinnostuneet ovat tervetulleita seuraamaan luentoa! 

 

Jäsenille tarkoitetut verkkoluennot

Jäsenwebinaarit on tarkoitettu Keliakialiiton jäsenille ja heidän perheilleen. Webinaareihin on ilmoittauduttava viimeistään webinaaripäivänä kello 12 mennessä. Webinaareihin pitää ilmoittautua myös siinä tapauksessa, että katsoo vain tallenteen.

Juhlatarjoilut allergisille ja gluteenittomille vieraille to 20.4.2023 klo 18

Jouluwebinaari saa jatkoa mutta tällä kertaa tarjoiluja mietitään kesän juhliin. Juhlissa on usein gluteenitonta ruokavaliota noudattavien lisäksi myös muita erityisruokavaliota noudattavia kuten allergisia. Miten juhlatarjoiluista saadaan sellaiset, että ne sopivat mahdollisimman monelle, jolloin ne saadaan pienemmällä vaivalla? Tähän kysymykseen antaa vastauksia Keliakialiiton Eija Lindberg ja Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistyksen Ilona Mähönen

Aktiivisen liikkujan gluteeniton ruokavalio to 11.5.2023 klo 18 

Miten varmistat optimaalisen suorituskyvyn ja tehostat palautumistasi samalla, kun ylläpidät gluteenitonta elämäntapaa? Keliakialiiton ravitsemusasiantuntija Miika Wynne-Ellis jakaa käytännön vinkkejä ja neuvoja aktiivisille liikkujille, jotka noudattavat gluteenitonta ruokavaliota. Wynne-Elliksellä on kokemusta myös urheiluravitsemuksen asiantuntijatehtävistä. 

Uusien jäsenten ilta ke 11.10.2023 klo 18

Uudet jäsenet saavat henkilökohtaisen kutsun osallistua uusien jäsenten iltaan. Iltoja järjestetään kaksi kertaa vuonna 2023, maalis - ja lokakuussa. Illan aikana Keliakialiiton asiantuntijat kertovat järjestön palveluista jäsenille sekä keliakian ja gluteenittoman ruokavalion perusteista.

Huom! Jos et saanut kutsua sähköpostiisi, löydät ilmoittautumislomakkeen kun kirjaudut tämän sivun alalaidasta jäsensivulle.

Ilmoittaudu kirjautumalla jäsensivuille

  • Ilmoittaudu jäsenluennoille kirjautumalla sivun alaosasta.
  • Ilmoittautuminen tapahtuu jäsennumerollasi, jonka löydät Gluteeniton elämä -lehden takasivulta, jäsenkortista tai mobiilijäsenkortista.
  • Salasanasi on jäseneksi liittymisen hetkellä ollut postinumerosi. 

Kokemuksia jakamassa -verkkokeskustelut

Keliakialiiton järjestämät Kokemuksia jakamassa -verkkokeskusteluillat ovat tilaisuuksia, joissa pääsee kuulemaan muiden gluteenitonta ruokavaliota noudattavien kokemuksia ja jakamaan halutessaan myös omia kokemuksia muiden osallistujien kanssa illan aiheesta.

Keskusteluiltaa alustetaan kokemustarinalla, jonka jälkeen voi vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia vertaisten kanssa. Keskustelua johdattavat keliakiajärjestön kokemuspuhuja ja vertaistukija. Verkkokeskustelu toteutetaan Microsoft Teamsillä. 

Gluteeniton vegaaniruokavalio: omasta halusta vai pakosta?

Aika: Torstaina 4.5.2023 klo 18–19.15

Miten minimoida haasteet ja maksimoida syömisen nautinto? Kokemuspuhuja Katja Honkanen kertoo kuinka hän sukkuloi kaikenlaisten ruokakieltojen äärellä. Keskustelua mukana vetämässä myös vertaistukija/liiton vapaaehtoistoiminnan asiantuntija. 

Ilmoittaudu tästä to 4.5. klo 12 mennessä

Luentojen tallenteet

Juhlatarjoilut allergisille ja gluteenittomille vieraille

Videotallenteella Keliakialiiton Eija Lindberg ja Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistyksen Ilona Mähönen kertovat, miten juhlatarjoiluista saadaan sellaiset, että ne sopivat mahdollisimman monelle. Näin saadaan valmistettua tarjottavat myös pienemmällä vaivalla.

Tallenne on katsottavissa 9.6. asti.

 

 

Tämä artikkeli näytetään kokonaan vain kirjautuneille käyttäjille

Kirjaudu sisään lukeaksesi koko artikkelin!

Kirjaudu