Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.

Webinaarit

Keliakialiitto järjestää jäsenilleen ja muutaman kerran vuodessa myös muulle yleisölle avoimia webinaareja. Webinaari on verkkoluento, jota voi seurata älypuhelimesta, tabletista, läppäristä tai pöytäkoneesta toimivalla verkkoyhteydellä.

Webinaari kestää 45–60 minuuttia. Asiantuntijan luentoon on varattu 30–40 minuuttia, minkä jälkeen asiantuntija vastaa osallistujien kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää webinaarin aikana chatin eli keskustelualueen kautta. Webinaarit ovat maksuttomia ja ne järjestetään opintokeskus Siviksen tuella.

Verkkokeskusteluilloissamme voit kuulla muiden gluteenitonta ruokavaliota noudattavien kokemuksia ja jakaa halutessasi myös omia kokemuksiasi illan aiheesta.

Kaikille avoimet webinaarit

Tunnetaidot ja myötätunto vapaaehtoistyössä

Psykoterapeutti, sosiaalipsykologi ja tietokirjailija Emilia Kujala kertoo tunne- ja myötätuntotaidoista. Tunnetaidoilla tarkoitetaan kykyä tunnistaa, säädellä ja ilmaista omia tunteita rakentavasti. Myötätunto toisia ja itseä kohtaan auttaa ymmärtämään ja luomaan yhteisymmärrystä erilaisissa tilanteissa. Kuva: Jenni-Maria Könönen.

Aika: Torstaina 2.11.2023 klo 18

Ilmoittautuminen päättyy webinaaripäivänä klo 12. 

Ilmoittaudu tästä

Huom! Webinaaria ei tallenneta

Jäsenille tarkoitetut webinaarit

Jäsenwebinaarit on tarkoitettu Keliakialiiton jäsenille ja heidän perheilleen. Webinaareihin on ilmoittauduttava viimeistään webinaaripäivänä kello 12 mennessä. Webinaareihin pitää ilmoittautua myös siinä tapauksessa, että katsoo vain tallenteen.

Uusien jäsenten ilta, ke 11.10.2023 klo 18

Uudet jäsenet saavat henkilökohtaisen kutsun osallistua uusien jäsenten iltaan. Iltoja järjestetään kaksi kertaa vuonna 2023, maalis - ja lokakuussa. Illan aikana Keliakialiiton asiantuntijat kertovat järjestön palveluista jäsenille sekä keliakian ja gluteenittoman ruokavalion perusteista.

Huom! Jos et saanut kutsua sähköpostiisi, löydät ilmoittautumislomakkeen kun kirjaudut tämän sivun alalaidasta jäsensivulle.

Mistä kuitua gluteenittomaan ruokavalioon?  

Jäsenwebinaari keskiviikkona 15.11. klo. 18 

Gluteenitonta ruokavaliota noudattava saa usein liian vähän kuitua. Miksi kuitu on tarpeen ja miten sen riittävän määrän voisi varmistaa? Keliakialiiton ravitsemusterapeutti Miika Wynne-Ellis kertoo kuidun moninaisista tehtävistä elimistössä ja antaa käytännön vinkkejä riittävän kuidun saannin turvaamiseksi. 

Löydät ilmoittautumislomakkeen kun kirjaudut tämän sivun alalaidasta jäsensivulle.

Ilmoittaudu kirjautumalla jäsensivuille

  • Ilmoittaudu jäsenluennoille kirjautumalla sivun alaosasta.
  • Ilmoittautuminen tapahtuu jäsennumerollasi, jonka löydät Gluteeniton elämä -lehden takasivulta, jäsenkortista tai mobiilijäsenkortista.
  • Salasanasi on jäseneksi liittymisen hetkellä ollut postinumerosi. 

Kokemuksia jakamassa -verkkokeskustelut

Keliakialiiton järjestämät Kokemuksia jakamassa -verkkokeskusteluillat ovat tilaisuuksia, joissa pääsee kuulemaan muiden gluteenitonta ruokavaliota noudattavien kokemuksia ja jakamaan halutessaan myös omia kokemuksia muiden osallistujien kanssa illan aiheesta.

Keskusteluiltaa alustetaan kokemustarinalla, jonka jälkeen voi vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia vertaisten kanssa. Keskustelua johdattavat keliakiajärjestön kokemuspuhuja ja vertaistukija. Verkkokeskustelu toteutetaan Microsoft Teamsillä. 

Gluteenittoman arjen vinkit lapsiperheelle

Aika: Torstaina 30.11.2023 klo 18–19.15

Gluteeniton ruokavalio tuo lapsiperheen elämään oman lisämausteensa. Miten kannattaa toimia erilaisissa arjen ja juhlan tilanteissa? Millä voi varmistaa, että lapsi saa turvallista ja hyvää syötävää, ruokailun ja ruuanlaiton iloa unohtamatta?  Kokemusalustajana Anna Savolainen, joka on harjoitellut 100 % gluteenitonta perhearkea reilun parin vuoden ajan. 

Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella 30.11. klo 12 mennessä.

 

Tämä artikkeli näytetään kokonaan vain kirjautuneille käyttäjille

Kirjaudu sisään lukeaksesi koko artikkelin!

Kirjaudu