Gluteeniton suklaakakku

Kaupallinen yhteistyö Fria Bröd AB

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
3 Fria mutakakkua
500 g tuoreita kesämarjoja
Mascarponekerma:
400 g mascarponejuustoa
3 rkl tomusokeria
sitruunan raastettu kuori
4 dl kuohukermaa

 

20–24 hengelle

Vatkaa mascarponejuusto, tomusokeri ja sitruunan raastettu kuori vaahdoksi. Lisää kerma ja jatka vatkaamista, kunnes koostumus on levitettävä. Kokoa mutakakkupohjista, mascarponekermasta ja marjoista täytekakku. Ennen tarjoilua sirottele halutessasi hieman tomusokeria kakun päälle.

Tutustu Fria Bröd AB:n gluteenittomiin resepteihin täällä!

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.