Gluteeniton suklaakakku
Kaupallinen yhteistyö Fria Bröd AB
Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
3 Fria | mutakakkua |
500 g | tuoreita kesämarjoja |
Mascarponekerma: | |
400 g | mascarponejuustoa |
3 rkl | tomusokeria |
sitruunan raastettu kuori | |
4 dl | kuohukermaa |
20–24 hengelle
Vatkaa mascarponejuusto, tomusokeri ja sitruunan raastettu kuori vaahdoksi. Lisää kerma ja jatka vatkaamista, kunnes koostumus on levitettävä. Kokoa mutakakkupohjista, mascarponekermasta ja marjoista täytekakku. Ennen tarjoilua sirottele halutessasi hieman tomusokeria kakun päälle.
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteenittomat kakkutikkarit
-
Kaupallinen yhteistyö Gluteeniton hampurilainen, vegaaninen
-
Jälkiruoat Gluteenittomat köyhät ritarit
-
Jälkiruoat Gluteeniton marjamalja
-
Kakut Gluteeniton Charlotte Russe