Gluteenittomat kakkutikkarit

Kaupallinen yhteistyö Fria Bröd AB

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
1 Frian mutakakku
1–2 rkl tuorejuustoa
ripaus merisuolaa
300 g valinnaista suklaata
strösseleitä
10 grillitikkua tai muita pitkiä tikkuja

Noin 20 kakkutikkaria

Sekoita mutakakku, suola ja tuorejuusto monitoimikoneessa. Lisää tuorejuustoa vähän kerrallaan, kunnes saat muotoiltavan koostumuksen. Pyöritä taikinasta palloja. Aseta ne lautaselle ja laita lautanen jääkaappiin 30–40 minuutiksi.

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa. Kasta grillitikunpää suklaaseen ja työnnä sen jälkeen kiinni taikinapalloon. Anna jähmettyä, jotta tikku pysyy pallossa. Tee sama kaikille palloille. Kasta sen jälkeen pallot suklaaseen ja kopista ylimääräiset suklaat pois. Koristele strösseleillä ennen kuin suklaa jähmettyy. Aseta kakkutikkarit lautaselle tai pystyasentoon esimerkiksi styroksikuutioon jähmettymään.

Vinkki! Muista tarkistaa strösseleiden gluteenittomuus!

Tutustu Fia Bröd AB:n gluteenittomiin resepteihin täällä!

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.