Gluteeniton suppilovahvero-pekonitortilla
Valmistusaineet
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 tortillaa | |
| Täyte: | |
| 4-5 dl | esikäsiteltyjä suppilovahveroita |
| 1-2 | sipulia |
| 1 pkt (170 g) | pekonia |
| ripaus | mustapippuria |
| (suolaa) | |
| 3 dl | juustoraastetta |
| 4 | gluteenitonta tortillaa |
| Paistamiseen: | margariinia |
Hienonna suppilovahverot, sipulit ja pekoni. Paista aineksia paistinpannulla, kunnes sienistä lähtevä neste on haihtunut. Mausta täyte mustapippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa.
Ripottele juustoraastetta jokaisen tortillapohjan keskelle ja juustoraasteen päälle sieni-pekonitäytettä. Kääri tortilla tiiviiksi rullaksi ja kiinnistä hammastikulla.
Paista tortilloja paistinpannulla tai grillissä välillä käännellen niin, että juusto sulaa tortillojen sisällä.
Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto

Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton italialainen polentapiirakka
-
Salaatit ja alkuruoat Gluteeniton grillattu parsa
-
Pääruoat Grillattu kaali
-
Pääruoat Gluteenittomat kesäkurpitsahampparit tsatsikin kera
-
Pääruoat Gluteenittomat rapeat maissituubit