Gluteeniton grillattu parsa

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
1 nippu (noin 450 g) tuoretta vihreää parsaa
½ dl öljyä
2 valkosipulin kynttä
sormisuolaa
mustapippurirouhetta
50-100 g sinihomejuustoa

Poista parsojen puumaiset tyvet napsauttamalla poikki kohdasta, jossa menee tuoreen ja huokoisen varren raja. Älä käytä puumaista tyviosaa.
Ohutkuorisia, vihreitä parsoja ei tarvitse kuoria.
Hienonna valkosipulinkynnet. Mittaa öljy lautaselle ja lisää valkosipulinkynnet. Pyörittele parsoja öljyssä. Nosta parsat ritilälle tai parilapannulle. Kääntele paistamisen aikana. Parsat ovat valmiita, kun niiden pinta on saanut väriä.  Ripottele pinnalle sormisuolaa ja mustapippurirouhetta.
Nosta parsat lautaselle tai vadille ja murustele sinihomejuusto päälle. Peitä hetkeksi foliolla. 

Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto



 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.