Gluteeniton suppilovahvero-pekonitortilla

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
4 tortillaa
Täyte:
4-5 dl esikäsiteltyjä suppilovahveroita
1-2 sipulia
1 pkt (170 g) pekonia
ripaus mustapippuria
(suolaa)
3 dl juustoraastetta
4 gluteenitonta tortillaa
Paistamiseen: margariinia

Hienonna suppilovahverot, sipulit ja pekoni. Paista aineksia paistinpannulla, kunnes sienistä lähtevä neste on haihtunut. Mausta täyte mustapippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa.

Ripottele juustoraastetta jokaisen tortillapohjan keskelle ja juustoraasteen päälle sieni-pekonitäytettä. Kääri tortilla tiiviiksi rullaksi ja kiinnistä hammastikulla.

Paista tortilloja paistinpannulla tai grillissä välillä käännellen niin, että juusto sulaa tortillojen sisällä.

Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto

 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.