Vastaa sähköpostiisi tulleeseen jäsenkyselyymme ja auta meitä palvelemaan sinua paremmin!

Jos et saanut jäsenkyselyämme, tarkista myös roskapostilaatikkosi ja se, että olet antanut meille ajantasaisen sähköpostiosoitteen. Pääset tarkistamaan ja korjaamaan tietosi, kun kirjaudut verkkosivuillemme etusivun oikeasta yläkulmasta löytyvän linkin kautta.


Haluamme palvella jäseniämme mahdollisimman hyvin ja edistää tehokkaasti gluteenitonta ruokavaliota tarvitsevien sekä heidän läheistensä hyvinvointia. Tavoitteeseemme päästäksemme tarvitsemme tiedon siitä, miten palvelisimme mahdollisimman hyvin juuri sinun arjessasi.

Lähetimme 13.6. sähköpostitse kyselyn kaikille jäsenillemme, joilla on jäsenrekisterissämme toimiva sähköpostiosoite. Vastaamalla sähköpostiisi saapuneen linkin kautta kyselyyn, vaikutat tulevaisuuden palveluihimme.  Vastaajien kesken arvomme paahtopusseja.

Kyselyn totetuttaa Innolink.

Onhan meillä toimiva sähköpostiosoitteesi?

Jos et saanut kyselyä sähköpostiisi, tarkista roskapostikansiosi ja se, että olet varmasti päivittänyt rekisteriimme toimivan sähköpostiosoitteesi. Osoite kannattaa tarkistaa myös siksi, että saat kerran kuussa ilmestyvän uutiskirjeemme vain, jos sähköpostisi on rekisterissämme oikein.

Voit korjata osoitteen itse verkkosivuillamme kirjautumalla sisään etusivun oikeassa yläkulmassa olevan linkin kautta tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelut@keliakialiitto.fi