Gluteenittomia tuotteita 2019 -opas julki!

Julkaisimme vuoden 2019 Gluteenittomia tuotteita -oppaan verkkosivuillamme. Voit ladata sen maksutta käyttöösi PDF-muodossa.


Vuosittain päivitettävään oppaaseen on koottu vähittäiskaupoissa myytäviä, gluteenittomaan ruokavalioon soveltuvia tuotteita. Opas antaa kattavan kuvan tämänhetkisestä tuotevalikoimasta ja helpottaa arjen valintoja.

- Gluteenittomien tuotteiden tarjonta on kasvanut ilahduttavasti vuosi vuodelta. Toivomme, että oppaasta on sinulle apua arjessasi. Keliakialiiton verkkosivuilta löydät listauksia myös sellaisista tuoteryhmistä, joita ei ole koottu tähän oppaaseen, kertoo tuoteasiantuntija Tarja Heimolehto.

Tuoteluettelo paperiversiona ja sähköisenä

Keliakialiiton jäsenet saavat painetun oppaan myös suoraan kotiinsa Gluteeniton elämä -lehden 2/2019 välissä. Lehti ilmestyy 21.3.2019. Muut voivat halutessaan tilata painetun oppaan 1,80 euron hintaan (+ toimituskulut) osoitteesta toimisto@keliakialiitto.fi tai 03 2541 330.

Sähköisenä opas löytyy jäsenten mobiilijäsenkortista kohdasta Gluteenittomia tuotteita. Sähköinen jäsenkortti kulkee aina mukana älypuhelimessa, jolloin gluteenittomien tuotteiden luettelon sekä esimerkiksi Keliakialiiton jäsenedut voi tarkistaa näppärästi vaikka keskellä ostoskeskusta. Lisätietoa jäsenkortista sekä ohjeet kortin lataamiseen löytyvät verkkosivuiltamme kohdasta Keliakialiiton mobiilijäsenkortti.

Tuotevalikoimat saattavat muuttua vuoden aikana. Ajankohtaista tietoa tuotemuutoksista saat verkkosivuiltamme, yritysten verkkosivuilta ja lehtemme Gluteenittomat tuotteet -palstalta.

Lataa opas PDF-muodossa.