Gluteenittomat banaanimuffinit

Valmistusaineet
Määrä | Ainesosa |
---|---|
6 kpl | |
1 | kananmuna |
1 dl | sokeria |
2½ dl | gluteenitonta kaurajauhoseosta |
2 tl | vanilliinisokeria |
1½ tl | leivinjauhetta |
1 dl | sulatettua voita |
½ dl | maitoa |
½ dl | luonnonjogurttia |
2 | banaania |
Ohjeen laati Keliakialiitolle Maiju Kauppila
Vaahdota kananmuna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet, sulatettu voi, maito ja luonnonjogurtti.
Soseuta banaanit haarukalla lautasella ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa taikina muffinivuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
Vinkki! Voit myös kuorruttaa muffinit tai siivilöidä pinnalle tomusokeria.
Kuva: Jami Jaakonen. Pinkit korkokengät -blogin löydät täältä.
Löysitkö etsimäsi?
Sinua saattaisi kiinnostaa
-
Jälkiruoat Gluteenittomat puolukka-valkosuklaamuffinit
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton broileri-parsakaali-fetapiirakka
-
Pitsat, piirakat, pasteijat Gluteeniton punajuuri-vuohenjuustopiirakka
-
Muut leivät Gluteenittomat perunarieskat
-
Leivät Gluteeniton pataleipä