Gluteenittomat banaanimuffinit

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
6 kpl
1 kananmuna
1 dl sokeria
2½ dl gluteenitonta kaurajauhoseosta
2 tl vanilliinisokeria
1½ tl leivinjauhetta
1 dl sulatettua voita
½ dl maitoa
½ dl luonnonjogurttia
2 banaania

Ohjeen laati Keliakialiitolle Pinkit korkokengät -blogin Maiju Kauppila

Vaahdota kananmuna ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet, sulatettu voi, maito ja luonnonjogurtti.  

Soseuta banaanit haarukalla lautasella ja lisää taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa taikina muffinivuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. 

Vinkki! Voit myös kuorruttaa muffinit tai siivilöidä pinnalle tomusokeria.

Kuva: Jami Jaakonen. Pinkit korkokengät -blogin löydät täältä.

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.