Gluteeniton jauhelihakastike

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
400 g jauhelihaa
1 porkkana
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
3/4 tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
2–3 dl vettä
1 tl oreganoa

Raasta kuoritut porkkanat ja hienonna sipulit. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan pannulla tai kasarissa. Sekoita joukkoon porkkanaraaste, sipulit, suola ja mustapippurirouhe. Anna seoksen paistua hetki.

Kaada joukkoon tomaattimurska. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon. Mausta yrteillä. 

Resepti ja kuva Marjo Jokinen

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.