Myllärin gluteeniton porkkanakakku

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
2 kananmunaa
2 dl sokeria
200 g porkkanasosetta
150 g voita sulatettuna
2 dl Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1,5 tl kanelia
1 tl vanilliinisokeria
Kuorrute:
150 g maustamatonta sulatejuustoa (esim. Valio Olympia)
75 g pehmeää voita
4 dl tomusokeria
0,5 tl vanilliinisokeria
mantelirouhetta tai Myllärin gluteenitonta Porkkana-Inkiväärigranolaa

Kaupallinen yhteistyö Helsingin Mylly

Jos haluat tehdä pellillisen porkkanaleivoksia, tee kaksinkertainen taikina.

Vaahdota kananmunat ja sokeri. Lisää voisula ja porkkanasose hyvin sekoittaen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita hyvin. Voitele vuoka ja kaada taikina vuokaan. Paista 200°C n. 30 min. Jäähdytä.

Valmista kuorrute sekoittamalla ainekset yleiskoneella tai sähkövatkaimella. Levitä kuorrute jäähtyneen kakun päälle. Ripottele pintaan mantelirouhetta tai Myllärin Porkkana-Inkiväärigranolaa. Kakun maku paranee entisestään kun pidät sen yön yli jääkaapissa.

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.