Gluteenittomat muurinpohjaletut

Valmistusaineet

Määrä Ainesosa
2 kananmunaa
½ l maitoa
2 ½ dl gluteenitonta hienoa jauhoseosta
½ tl suolaa
½ dl sulatettua margariinia tai voita
Paistamiseen. margariinia tai voita

Vatkaa kananmunien rakenne rikki. Sekoita joukkoon muut ainekset. Annan taikinan turvota 30 minuuttia. 
Sulata rasva muurinpohjapannulla ja paista kuumalla pannulla molemmilta puolin ohuita lettuja.
Tarjoa hillon, jäätelön, kermavaahdon, marjojen tai hedelmien kanssa jälkiruoaksi.

Resepti ja kuva: Marjo Jokinen, Keliakialiitto


Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Tällä sivustolla käytetään evästeitä

Tämä sivusto hyödyntää toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä sekä sivuston kehittämisen mahdollistavia tilastointievästeitä. Joidenkin sisältöjen näyttäminen voi lisäksi edellyttää markkinointievästeiden hyväksymistä. Lue lisää käyttämistämme evästeistä.​​​​​​

Evästeasetuksesi on tallennettu.